Tuesday, February 15, 2005

Barang ilang dah jumpa

Syukur alhamdulillah.Dua menda yang di carik2 sudah berjumpa jua akhirnya.
Pertama, surat income tax utk boss bagik bayaran akhir dia since dia dah meninggalkan Mesia.Punyalah carik dan carik dan carik. bongkar sana bongkar sini. Rupanya dia dlm file payrol. Huhu.
Pastu lagi satu mende yg ilang ari tu, charger kemre. Cam tu gak. Carik punya carik bongkar punya bongkar. Bongkar kat opis. atas bawah dlm lemari tak jumpa2. pastu sambung carik kat rumah, dlm keta pasal cam teringat2 akak bawak balik menda tu.
Akhirnya, jumpa kat rumah dlm lemari kat tv. Hmmmm.
Anyway,alhamdulillah. I hate loosing things and I hate finding things. hehe
Ok ok. I know, I have to spring cleaning my room . Dateline 26 Feb.
So, here we goes. Will update u all later.
Selamat tahun baru maal hijrah.

3 Comments:

Blogger waiem said...

uik awak pong ilang barang? kita pun ilang gak..dah jupe dah...alhamdulillah ek dah jupe :)...selamat berkemas sempena maal hijrah ni...tengah kemasĀ² tu cek le amender yg leh sedekah kat kita hehehe

15 February, 2005 09:18  
Blogger answer-man said...

Hello just stopped by to view your blog and to let all interested know I am offering free plumbing repair information and safety tips for California residents and all others interested. If you are not interested then please excuse us and please disregard this comment.

For Plumbing Press Release and Free Plumbing Repair Information please feel free and stop by and read and take advantage of our blog info or viist **A-Affordableplumbing.Com** Thank you and have a great day.

16 March, 2006 21:18  
Anonymous Anonymous said...

What a great site Toyota 105 roof rack a&a body kits Electric gate openers in u.k co.uk isuzu Forex broker business consulting Camera canon case digital elph oldsmobile ram air hood

06 February, 2007 02:12  

Post a Comment

<< Home