Saturday, March 05, 2005

Sepet lagiii

Akhirnya sepet.Wah meriah sungguh.Imejin 32 orang berjaya mengumpulkan diri menonton secara berjemaah.Ada juga yang menghadirkan diri sekadar menunjukkan muka sambil menghantar kami ke depan pintu masuk.:D AMYTY hantar wakil, Watie ngan Kak Ros Shamina. Wai Em dan Elya turut hadir jugek. Berkenal2lan dulu di tepi entrance tu sambil err apa lagi, selebriti ada, tak lepas peluang lah ambil gambar ngan dia orang. Huhu.
Images hosted by Photobucket.com
Abang Is dgn pihak penganjur dgn senyum simpulnyaaa

Images hosted by Photobucket.com
Upacara pembahagian teket oleh sang penganjurr

It was a good movie.Simple but good.I dont mind watching it again for the second or third time.Sesekali rasa macam watching iklan petronas pun ada gak.:D Tahniah pada Yasmin Ahmad.

To me, sesekali bersosial begini merapatkan lagi hubungan sesama manusia yang mempunyai minat yang sama dan yang pasti an outing with my husband. :D

Images <br />hosted by Photobucket.com
Apa sal nak berebut kerusi niii. Tu arr bangku satu nak duduk 32 orang. hihi

Images <br />hosted by Photobucket.com
Among the penonton dari pembaca blog badrul

Images hosted by Photobucket.com
babaiii dan selamat pulangg

p.s Dapat berjumpa Shonny penyumbang gambar yang cantek2 di blog badrul dan dapat jumpa nana yang rambutnya seperti Fitri. huhu

7 Comments:

Blogger badrul said...

This comment has been removed by a blog administrator.

06 March, 2005 00:53  
Blogger badrul said...

kak aidid...

nak gambar gathering!!!!!!

06 March, 2005 00:54  
Anonymous Anonymous said...

nice talking to you too!!! :-)

09 March, 2005 12:02  
Anonymous Anonymous said...

ooops sorry - that was me - anonymous kat atas tu!!

~shamina~

09 March, 2005 12:03  
Blogger aidids said...

hai kak rose. thanks for the visit. :D nice knowing u also.

09 March, 2005 14:53  
Anonymous y said...

Nice pictures k.aidid!

10 March, 2005 08:31  
Blogger aidids said...

woooo saya terkasimaaas. puan tingkap dtg menjenguk.:D

10 March, 2005 10:21  

Post a Comment

<< Home