Friday, April 29, 2005

Good Bye My Constantine

Image hosted by Photobucket.com

..... Constantine, you are going home tonite.....

Mulut nganga. Whatttttttttttttttttttttttttt. WHAT the fa waw kap nyerrrr org america niiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ba alif ngang betul.

Mula-mula Cekgu Nuar terkeluar last wik. Alih2 Constantine pun kena out jugak.
Mak betul-betul sedih nyah.Tak dapat lah mak tengok senyuman dia. lirikan mata dia. rambutnya. errrrr buls dada dia. hihihi.

Image hosted by Photobucket.com

He is good. He got charisma bak kata Simon the first time he perform. Suara memanglah bukan no 1 but than, we need package. At least his voice is better than epitkan.hmmmmmm

Image hosted by Photobucket.com

What can I say. I still mourning ni.:(( :(( :(( :((


Image hosted by Photobucket.com


Image hosted by Photobucket.com


alt="Image hosted by Photobucket.com">


alt="Image hosted by Photobucket.com">
Constantine saying gudbye to everyone.

Sob Sob Sob.

Err btw, mak ambil gambar2 ni kat http://www.rickey.org/blog/. Baca arrr citer2 dia gak.

Tambah gambar lagik

Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com

12 Comments:

Blogger sempoii said...

tu lah kak..ni musti badi gambar yg last masa dia kecit tu..siap lambai lagi cam kasik hint jer nak kuar..hehehe

takper la kak..at least kita masih ada Jon yg juara tu.. (opppss tu saya punya..ngeh ngeh)

err tapi gambar first tu sejibik cam epit la kak..akak ni mmg seswatuh la, semua iras epit dia konker. tak kosserr.

29 April, 2005 10:17  
Blogger waiem said...

wah terus kluar sebutan jawii hahaha...sabar la kak bak kata nuar zeng jangan bersedey lagi yach...sempat gak selitkan epit tuu hehehe

tata constantine

29 April, 2005 10:22  
Blogger Elf said...

tularr..takpe..nanti di abuat album, kia beli yekk

29 April, 2005 10:23  
Blogger aidids said...

tq u olss. mak still terkasima lagi ni.merah mata mak smlm nyah. Budak2 tu sumer ckp umie nangislah ni. uwaaggggghhhhh apa lagi bercucuranlah air mata mak. sib bek annuar zeng nyanyikan lagu tu utk mak.*urut dade*

29 April, 2005 10:26  
Blogger sempoii said...

hah? bercikcuran? tak koseerr.. :P

29 April, 2005 10:32  
Anonymous Pasp 6 Footer said...

Hehehe.... Bile *%@!!*&#! dieja jawi...lembuuuut je jadinye...

Takpe la KakAidid, bawak je la byk bersaba... savekan air mate tu untuk AF3... g'tee adenye result2 ala2 What The Fa Waw Kap gak nanti

*Hmmm....nampak gayenye tisu dah habis tapi air mate soksek soksek KA masih non stop ni...*

Sat....

*Huluq KA towel mandi kale2 gambo mickey mouse rege RM5.50 beli kat carrefour*

29 April, 2005 10:41  
Anonymous SuMie said...

Uwaaaa.. uwaaa... *tumpang nangis kat sini*

Memang diorang nih tak reti mengundi @#^()(&(^%&!!!&(~~!!! Grrrr...!! *sambil sepak meja, sepak pasu bunga, sepak TV*

29 April, 2005 11:16  
Blogger aidids said...

abg poii oiiiii, sentaps mak tau.Mana der mak cikcuran u ols.
Sib bek paps memahami. hihihi.
Sumie, adehhh, takkanlah sampai nak tendang tv bagai.
amek towel mickey mouse nak pi mandi.opssss

29 April, 2005 12:04  
Blogger Leen Ash Burn said...

er bukan fa alip kap ka? *gelak getik*.

unless akak nak eja cikki tapi terlupa nak tambah ya kat situ kekeke.

btw, *HUGS* jgn sedey2 ekk, nanti suruh PIC saya joget2 elefen kat akak ek?

29 April, 2005 12:08  
Blogger syamsul said...

Tak makan de joget2 elefen *elefen sembang gedegang, pelanduk gak kenyang tetengah* depan KA.. ye arr apa laaa sangat bulu dada 9 helai aku compare ngan bulu roma bersikat Lan hohoho

*potoimpos muka scot tambah janggut jemput Lan* hohoho

29 April, 2005 12:48  
Anonymous ted said...

sabarr kak aidid... yah kita tunggu plak AF3. smalam saya pun terkejuts menengokkan constantine kena kuar.. ohh.. kuciwanya!

29 April, 2005 14:41  
Anonymous Anonymous said...

Best regards from NY!
http://www.frost-free-faucet.info/Hanging-pine-shelves.html bookcase fasteners arizona amado cherry bookcase internet site Southern school of dance hk bookcase wrterbuch generations stand lid shelves Lexapro works fast Pixbyte antispam ave v2.0.1.48 Specs 1986 turbo diesel isuzu trooper Seat cover auto leatherette rosacea dealer kia plano Home owner insurance company websites books Best flat panel monitor

24 December, 2006 12:22  

Post a Comment

<< Home