Friday, April 15, 2005

Oh Astonishing Constantine



i have to tabik spring kat constantine... for the first time i agree with kak aidid (mee siam satu!!! muahahahaha) best giler 'bohemian rhapsody'... constantine pun makin lama makin bagus! kelakar kan bila simon cakap performance constantine tuh 'astonishing', paula siap menjerit suka!! nampak sangat simon punya comment is important compare to the other two... next time patutnya tape kan jer mulut randy dengan paula and biar jer simon yang bagi comment...

Well itu comment dari master badrul. :D sambil angguk-angguk kepala mengiyakan kata2 master Badr. :D

Constantine bagi akak pandai mengatur strategy dan lagu-lagu pilihan beliau tepat sekali. He did not choose safe song and his knowledge of music is good.Nak jadik drummer rupa-rupanya dia ni masa kecik dulu.

About the Jury, well memang sengaja kot dia org ambil si Pola tu. Sekadar nak menambahkan lagi ruang gossip dan jadi bahan untuk para kommentar di blog Master Badr. ;)Sila kunjungi http://badrulaftersix.blogspot.com/ untuk ulasan lebih lanjut yach

3 Comments:

Blogger qyrie said...

k aidid... saya pun dah jatuh cinta dgn constantine itu... lirikan matanya sungguh menggoda jiwa raga... suara dan performance pun memang dah banyak improve... besar cita² nyanyi lagu bohemian rhapsody tu...

15 April, 2005 18:35  
Blogger aidids said...

oh tq Qyrie.:D mmg he is talented and I like him since the audition lagi.

18 April, 2005 10:09  
Anonymous Anonymous said...

Enjoyed a lot! » » »

17 February, 2007 12:26  

Post a Comment

<< Home