Wednesday, May 04, 2005

Happy 13th Anniversary

Yesterday was my 13th wedding anniversary.

Still remember 13 years ago, I was so seksited. hihihi.
Kami di ijipkabulkan pada 2 May 1992 bersamaan dgn hari sabtu,
rasanye pukul 10 pagi bertempat di masjid al zubair depan rumah
my mother di cheras.
I will put my akad nikah n sanding photo later.

I was 25 at that time, memang my target is to get married when I'm that age.
Alhamdulillah, berjaya juga.I've known my hubby when we are studying together at the same place,now called Uitm, I was doing accountancy and he in law.
And he being my secret admirer for 3 semesters baru dpt kenal him in person.
All in all, I've known my hubby since 1986.lama tu ek.

To my dearest husband, my love for you keep on blooming. you are my love,my life,
my soul,my everything.I love you dear.Thank you for everthing.

Image hosted by Photobucket.com

Gambar me n my hubby on 2/5/05 getting ready to go out dating on our 13th anniversary, sambil my children merengek nak ikut sama.Siap tanya nak pi mana, kul brapa balik. Hmmm kalah inspektor sahab ni.

13 Comments:

Blogger waiem said...

hepi enibesari..smoga berbahgia hingga ke akhir hayat :)

*[-o< didit dapat adek cecepat*

03 May, 2005 10:33  
Anonymous frodo said...

waahh 13 tahun.., semoga berbahagia dan terus bahagia sampai dapat cucu cicit nanti huhuhu, ehh didit tak tingin dpt adik ke ?(sokong wai em jua) Happy enibersari Kak adid and Abg Is....

03 May, 2005 12:23  
Anonymous rosram said...

Happy aniversary to u Kak Aidid

03 May, 2005 15:33  
Anonymous Rem said...

Oooo... ini rupanya wanita ayu berbaju merah dalam blog Yasmin yer. Hmm, dari jarak close-up, bertambah ayu. Tapi takutlah, cik abang kat sebelah nampak memang gagah semacam. Sekali kena tibai, memang patah riuk segala tulang.

BTW, happy 13th anniversary. Semoga bahagia ke anak cucu. :)

04 May, 2005 00:04  
Anonymous SuMie said...

Happy anniversary Kak Aidid! Semoga jodoh berpanjangan hingga ke akhir syurga.

05 May, 2005 00:41  
Blogger LeeZ said...

Kak Aidid ... happy belated Anniversary yaaa... assik chat jer, terlupa pulak kita nak wish u ols!!! Muahhsss... Kim salam kat hubby!!! *wink*

05 May, 2005 04:47  
Anonymous ted said...

veri the hepi eniverseri KA... muahsszz!!! semuga berbahgia sampai ke cucu cicit yach!
p.s.- lain kali jgn sesat lagi nak ke LB okeh ;)

05 May, 2005 07:42  
Blogger aidids said...

Trima kasih wai em,frod, rosram (I thot rosyam norlah tadik.)hihihi
Thanks rem (ni lagi satu, ingat rem yg nyanyi lagu selingkar kasih tu.For sumie, leezzzz n ted yg sudi menjenguk my blog, mmuahzz.

errr didid nak adik kaa. jap tanya dia.*dia bisik kata tammo*huhuhu.

05 May, 2005 10:02  
Blogger syamsul said...

*tepuk2 tangan stail pengakap*.. moga trusss bahagia untuk ke 23.. 33.. 43.. 53.. 63.. & seterusnya yippiiee ya ya ya yippiee yaaaaa

06 May, 2005 11:08  
Blogger shay said...

Kak...Happy Anniversary..Hope the honeymoon never ends *muahs* wah machonye bapak mertuaku...*oh abg is*

06 May, 2005 12:32  
Anonymous Anonymous said...

muah muah com pipi kanan kiri to Kak didid dan salam lapik tgn kat abg is... tahniah.. i lab yeww kak


ijin

12 May, 2005 21:15  
Blogger Mika said...

Happy Anniversary kak! Tak terlambat lagi rasanya nak wish nih. Sebab Anniversary ni kalau sambut setahun terus lagi baguss! Mau didid dapat adik tak lama lagi.. huhu *dapat adik pun okke per didid.. leh buliĀ².. ngeh ngeh*

20 May, 2005 10:21  
Anonymous faiz said...

a'kum kak aidid and abg is. tak terlambat utk saya wish happy annivessary. saya la yg main bowling ngan akak dan abg is masa kat mines. siap main satu lanes lagi. saya yg main tak konsisten tu. hahahaha.

23 May, 2005 23:28  

Post a Comment

<< Home