Wednesday, May 31, 2006

Mari Berkemping Bersama Kefli

Photobucket - Video and Image Hosting


Satu lagi aktiviti bersama Kefli akan di adakan bulan Julai ini.

Tarikh : 29 July 2006
Hari : Bertolak pagi Sabtu, balik petang Ahad
Tempat : Chalet D'Pantai,
Pengkalan Balak, Melaka
Kos : Penginapan - Chalet Kipas : RM70 seunit
Kemah bawa sendiri
Makanan,Karaoke dan Games : RM50 satu kepala dewasa
RM25 kanak2 bwh 12 tahun
Pengangkutan : Sendiri




Photobucket - Video and Image Hosting
Teratai Rehat Atie Ira Chalet D Pantai

Photobucket - Video and Image Hosting
Chalet berkipas


Photobucket - Video and Image Hosting
Chalet Ekon

Photobucket - Video and Image Hosting
Model kanak-kanak. huhu

Photobucket - Video and Image Hosting
Gelongsor pun aderr

Photobucket - Video and Image Hosting
Mari main jungkang jungkit

Photobucket - Video and Image Hosting
Top model bergaya di tepi pantai



Photobucket - Video and Image Hosting
Boleh karaoke di sini u ols



Photobucket - Video and Image Hosting
Kerusi Malas


Photobucket - Video and Image Hosting
Anak beranak makan eskim. hahaha



Sesiapa yang berminat sila hubungi saya yer.

11 Comments:

Blogger waiem said...

oo kek sini ko tompeknyo...anggun anggun...hehe

ni top model sizen bape ni? ensem hahaha

31 May, 2006 19:00  
Blogger aidids said...

yo lah diknon, jum jum kita pakat pi rame2.

top model ni takde sizen2 u ols. Sepanjang jaman je.huhu

01 June, 2006 14:27  
Blogger Orgkampung said...

wuhuuu..bestnyer nampak tempat nih...cantik lak tu gambar2..yang paling best gambar yang kerusi malas tu cam terbayang2 je aku dok bersantai bermalas-malasan dengan tersayang muahahahaha

02 June, 2006 09:21  
Blogger aidids said...

hehe ogy, mek ada ambil gambar duk kat kerusi malas tu sambil makan aiskrim dgn tersayang2.
Sat mek upload gambar tu. :D

02 June, 2006 10:02  
Anonymous Anonymous said...

laaa ni la tempat saya family day sebelah family mak saya tahun 2004 dulu..

http://sempoii.textamerica.com/?qs=xdefault&page=15

http://sempoii.textamerica.com/?qs=xdefault&page=14

02 June, 2006 10:40  
Blogger Orgkampung said...

woit...bestnyer makan eskrim tu hehehe..poi...ada best ka ini tempat?

02 June, 2006 15:49  
Anonymous kak jayy in da house said...

'test... 1,2,3.. siap sedia nak wat pengumuman'

dengan ini saya, kakjayyindahouse @ iffa2707 mahupun iffa27 dengan rasa dukacitanya ingin mengumumkan bahawa saya tidak dapat menyertai sesi kemping bersama kepli.. [uwaaaaaaaaaaa, jahatnyer bursa ni.. takder date lain per nak wat annual dinner.. mencik.. mencik]

sekian, terima kasih..

05 June, 2006 16:15  
Anonymous Anonymous said...

Aidid,

Wah... Kefli sokmo. Bila dia nak datang KK, Sabah?

Tak ada pun email pasal 'gelang kristal' tu? Dah cuba tilik dalam gumpalan spams.. tapi tak ada. Ntah dah terdelete kot. Tapi rasanya tak mungkin.

Sala alamat email mungkin?

Rem: The Naked Climatologist

07 June, 2006 01:59  
Blogger Nurlea Laurielle Lai Lee said...

Mulakan pendaftaran anda utk BLOGGERS IDOL 2006!!! Mrasalah ke http://bloggers-idol.blogdrive.com hari ini! :D

01 July, 2006 23:23  
Anonymous Abg Mosha said...

Salam...

Banyak maaf ler, kali pertma jeguk hang kat sini. Nampak macam menarik ajer, tapi abg ni pun hard fan kefli..boleh ker join. Brp bayarannya ya...

take care

03 July, 2006 16:47  
Anonymous Anonymous said...

What a great site
Lamictal rash itching lamictal and eye twitches New skin care product Order tadalafil prescript Lamictal affects Drugstore insulin Canadian tire calgary ab Diabetes and lamictal Natural equivalent to lamictal Price of lamictal Lamictal free shipping Lamictal side effects feedback Rash on lamictal Www.club alfa romeo 33 side effects of buspirone hcl Air moscow travel deals http://www.medication-for-hyperhidrosis.info/Taking-lamictal-and-abilify.html Antique chair style osceola iowa casinos regain hair review

30 August, 2006 01:46  

Post a Comment

<< Home