Friday, January 06, 2006

Percutian ke Hatyai bersama Kefli

Anda inginkan percutian sambil membeli belah dan beramah mesra dengan Kefli?

Image hosted by Photobucket.com

Dengan hanya RM300 seorang, anda boleh bercuti 4 hari 2 malam. Berbagai aktiviti-aktiviti menarik akan di adakan.

Yang pasti ia bakal menjadi satu kenangan yang amat manis sekali. So apa lagi, isi dalam diary tarikh ini. 3 March 2006.


Nantikan pengumuman selanjutnya......Tungguuuuuu

Sila lawat sini dan ke sini dan sini dari masa ke semasa.


Image hosted by Photobucket.com

Praaapp!!!

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Saya ucapkan selamat Hari Raya Haji pada semua umat Islam tak kira di mana saja anda berada.

Pasti ramai yang sudah balik kampung dan mengambil cuti pada hari Isnin.
Saya cuma beraya di KL saja dan masih bekerja hari Isnin sehari sebelum Raya.

Dateline untuk beri final accounts to boss for his review. Hope it turns out well kalau tidak silap2 Raya Haji tu pun kena pi opis. uwaaaaa

Selamat Hari Raya Korban

14 Comments:

Blogger rosnisa said...

This comment has been removed by a blog administrator.

06 January, 2006 15:30  
Blogger rosnisa said...

Praaapp!! best nyer gi Thailand..all the bestlah KA ngan xtvt melancong....kalau murah rezeki dan tak bizi nak gak join sekaki..:)..doa jerlah..tahun baru azam baru suasana pun nak baru :)

06 January, 2006 15:30  
Blogger aidids said...

Hehe. Jom Ros

06 January, 2006 15:53  
Anonymous Lambadaera said...

Kak aidid... tak tukar pun hehehehehe... oklah kalau cam tue lamba tak tangung yer kalau ada kejadian yang tak diingini hehehehe

07 January, 2006 04:33  
Blogger SuMie said...

Eh murah gak tu kan?
Kak Aidid mesti pegi la nanti kan? Wahh seronok la dia jenjalan makan angin & shopping ngan Kepli nanti.

08 January, 2006 09:00  
Blogger aidids said...

Lamba, tukar dah.

Sumie, murah dan berbaloi. Jom arrrr

Selamat Hari Raya Haji semua

08 January, 2006 11:58  
Blogger Orgkampung said...

kak aidid....errrr kita gi hatyai tu cam balik kampung la sebab sedara mara kat situ ada gak...jadinya...len kali la kut kita ikut rombongan cik kiah hehehehe...kalau singapula kita okkeeeee jek huhuhu

akak, kita miss la, tak dapat jadik orang yang ke 30 untuk free pass malam ni...kuciwa sungguh :(

12 January, 2006 10:52  
Blogger waiem said...

sesama la kita kuciwaaaa

12 January, 2006 11:35  
Blogger aidids said...

hehe. takpe, kita pi opening dia plak ek.

12 January, 2006 12:01  
Blogger edprice4640 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. My blog is just about my day to day life, as a park ranger. So please Click Here To Read My Blog

http://www.juicyfruiter.blogspot.com

14 January, 2006 03:07  
Anonymous Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! » » »

03 February, 2007 22:53  
Anonymous Anonymous said...

Enjoyed a lot! financial advisor Cheap discount online tramadol dependent student scholarship tax Mercedes diesel crank Private mortgage insurance formula discount buy provigil online free shipping hair loss products Personales para lesbianas

06 February, 2007 22:26  
Anonymous Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... Wife big black dick

16 February, 2007 00:07  
Anonymous Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... video editing programs

15 March, 2007 20:45  

Post a Comment

<< Home