Tuesday, April 25, 2006

Karaoke Bersama Kefli

**********************

Image hosting by Photobucket

Assalamualaikum semua

So sori for failing to provide you with any updates with regard to this promised gathering

Gathering yg dijanjikan pada bulan March yg lepas terpaksa ditunda disebabkan penglibatan Kefli dgn AF3 Hotlink Tour ...tapi skrg dh abis ....so skrg nie Kefli dah free skit ..

Image hosting by Photobucket

Jadi, pada sesiapa yg berminat, the KARAOKE session cum Birthday celebration with Kefli will still take place pada :

Tarikh : AHAD 30hb APRIL 2006
Masa : 3pm - 6pm
Tempat : KTV News Ampang Plaza, Kuala Lumpur
Kos : RM30 seorang ( RM15 utk kanak2 <>

*Bayaran termasuk minum/makanan ringan + doorgift + contribution to Kefli's birthday present Saya harap anda semua dapat meluangkan masa utk karaoke ini.....bile lagi nak berkumpul ramai2 & beramah mesra...kan?? lets join in the fun...kita ragging kefli cukup2

Those yg berminat, pls email me your name/s to my personal email : ileonora2002@yahoo.com

C U later!!!


babai fr now
-leo-

********************

Sesiapa yang berminat boleh beri nama pada saya. Sile ke Kefli Fan Club untuk keterangan lanjut. Meh lah semua

7 Comments:

Blogger Orgkampung said...

ahkak...saya terkasimassssss...rumah baru dicat baru..mek suker..mek suker hehehehe

25 April, 2006 15:37  
Blogger aidids said...

hehehe. sila2 jenguk umah mek yg baru dicat puteh. mek bega2 yg lama abis kaler sumer lari so mek cat lah baru. :D

25 April, 2006 16:13  
Blogger Orgkampung said...

hehehe..kita pun cam terase nak cat umah gak...tampal wallpaper baru..tapi tunggu dulu ahhh..sedey tak ilang lagi hik hik hik

25 April, 2006 17:37  
Blogger aidids said...

pass tisu kat org seblah sambil ahkak ehemm dok cangkung kat seblah. hehe

26 April, 2006 10:08  
Blogger waiem said...

kem salam kat kipli ek...dengan request nyanyi lagu azura nnti ekekekeke

*ulur es kem bantal kat org sblh*

26 April, 2006 11:38  
Blogger Elf said...

Lalalalaaaa...apa citernye kalaoke kak aidid?takde citer susulan kah?

03 May, 2006 14:38  
Blogger aidids said...

Elf, akan muncul ulasan karo bersama kefli and friends.

Tunggu yach. Yang pasti gue amat terhibur skali. ;)

03 May, 2006 16:03  

Post a Comment

<< Home