Thursday, May 04, 2006

Sessi Karaoke Bersama Kefli

Photobucket - Video and Image Hosting
Hepi Bday Kefliiiii


Pada 30hb April 2006 bertempat di KTV News Plaza Ampang (Yow Chuan Plaza) pukul 3pm berlangsunglah akhirnya sessi karaoke bersama Kefli dan sambutan ulang tahun beliau (belated).


Photobucket - Video and Image Hosting
Souvenier utk yang hadir. Err Gambar lah yer bukan orgnyer. huhu


Agak meriah walaupun agak simple persiapan kali ini tetapi semua yang datang merasa puas hati dek layanan mesra Kefli pada tetamu yang hadir. Yang specialnya beliau turut menjemput rakan2 AF3 yang lain. Antara yang sempat hadir ialah Yazer Rock Steady, Ekin dan Idayu & ehem ehem.


Photobucket - Video and Image Hosting
Hadiah dari FCOK utk Kefli.


Bintang2 AF3 ini amat ramah sekali turut menyanyi bersama-sama. Majlis ini amat santai bak album awie, Santai. huhu.


Photobucket - Video and Image Hosting
Kefli dgn adiah dari kami

Ulasan lebih lanjut bersama gambar-gambar yg lain akan di upload kemudian yer.Sabar yer dilla. :D

~~~~~~

Ujian

Ahad ini akak serta rakan-rakan mengaji kelas 101 bakal menduduki peperiksaan oral dan bertulis.

Ujian oral - setiap seorang akan duduk berdepan dengan ustaz dan memilih satu sampul surat. (Macam roda impian lah plak. huhu) Didalamnya tertulis surah apa yang bakal di baca. Lebih kurang 1/2 muka surat. Seorang ustaz menyemak dan seorang lagi catit berapa kesalahan. huhu. Cam rasa di soal dalam kubur lah plak.

Setelah itu akan di tanya hukum tajwid bagi surah yang di baca dalam 5 baris.

Habis oral terus ambil ujian bertulis pulak. Soalan objektif serta soalan subjektif.

Photobucket - Video and Image Hosting
Contoh Soalan

Soalan-soalan ini agak high standard menurut akak lah since ustaz2 yang membuat soalan pun lulusan Al Azhar dan sebagainya. Quite tricky gak. Teringat masa kat ITM dulu. :D

Doakan saya tidak gugup dan dapat menjawab dengan tenang yer. Amin.

20 Comments:

Blogger waiem said...

Gudlak kak. Smoga berjaya. U can du it. Caiyoo. Pesan kat mak akak buat yg terbaek yach...ekekeke

Tebalnye kening kipli ek...hehe

05 May, 2006 09:51  
Anonymous deena said...

hehe..ye ke dengar citer kefli berchenta ngan marsha

05 May, 2006 15:01  
Blogger sempoii said...

wah..musim exam yg sekarang?

buat yg terbaekkkkk ahkak dan mak akkak dan kengkawan ahkak. ni soklan bocor ka?

05 May, 2006 17:53  
Anonymous izreen said...

gud luck my sista

05 May, 2006 18:42  
Blogger aidids said...

Tq waiem.:D InsyaAllah mek akan buat yg terbaekkk ahad ni.

Deena, errr komen yach.Mereka cuma kawan biasa saja. Jawapan stended. ;)

Poi, tu soklan thn lepas lah. Puas jek2 ustaz dia tammo kasik tau soklan thn ni. hehe

Tq adik ijin.:D

06 May, 2006 00:18  
Blogger aidids said...

eh silap, Deena, no komen. hehe

06 May, 2006 00:18  
Anonymous cik zam said...

kak aidid..

ehem2 tu farah ker? ..speku betul :D..betulkah?

dengar gak gosip prapp ngan marsha tu..betul ker?

06 May, 2006 00:58  
Anonymous cik zam said...

lupe plak...good luck for the test...kite masa skolah suke gile section tajwid..uhuuhuhuhuh

06 May, 2006 01:00  
Anonymous Anonymous said...

Happy belated birthday to Kipli.

huhu susahnya soalam KA. saya tau yg basic2 jek. itupun dah lupa2.ish ish ish.




*ni first time komen rasanya*huhuh

NHK

06 May, 2006 18:06  
Anonymous Anonymous said...

askum kak aidid..ni nurza aka eera83..ingat tak..??ala,ade dtg utk karoke ngan kefli tuh..sonok sgt dpt g gath arituh..Insya'Allah if bkesempatan nurza join lagik..anyway,good luck kak..

08 May, 2006 07:29  
Blogger aidids said...

cikzam, ehem2 tu ditujukan pada idayu sebenarnya, idayu dtg dgn ehem2. :D

NHK, boleh tahan gaklah soklan dia. Kena baca dua tiga kali tupun tersilap jugek. Aiseyman. Masa tunggu giliran nak masuk utk ujian lisan kita org dok borak2 lah psl kertas soalan, barulah terprasan tersilap itu ini. hehe

Overall okey lah.Puas hati walaupun bacaan ustaz tegur masih kureng lancar tapi bab tajwid alhamdulillah.Saya akan berusaha lagi cikgu.

Hi nurza, len kali boleh join lagi kan kita pi camping plak. ;)

err psl gossip2 kefli tu biasalah.Kawan seperjuangan. kwang kwang kwang....

08 May, 2006 09:31  
Blogger Orgkampung said...

hehehe...amcam...semalam selebret..abis kul bape huhuhu....

08 May, 2006 09:50  
Blogger aidids said...

hehe. kita org selebrate makan ubi rebus aje kat naili's. ;))

08 May, 2006 17:17  
Anonymous Anonymous said...

Insya'Allah kak aidid..if bkesempatan nurza join lagik..nurza minat gak camping2 nih..

a'ah yele,gosip2 kefli rakan sperjuangan yerk..bise le tuh.. =) tapi,ape cite die ngan awek UiTM die tuh..??kuang..kuang..kuang.. =p

kak aidid,x sabo le nak ngok gambo...

08 May, 2006 21:50  
Blogger waiem said...

u ols dvd amek kat vad nnti yach

10 May, 2006 13:01  
Blogger waiem said...

selamat hari ummi :)

10 May, 2006 16:12  
Blogger aidids said...

tq yach. selamat beroutsteseng yach.jgn lupa balik mesia plak. ;)

11 May, 2006 09:52  
Blogger mandyprehiem63746768 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

14 May, 2006 14:42  
Anonymous Anonymous said...

assalammualaikum.. huhuhu rugi nyer tak dapat nak pi geth kefli tu.. kak aidid kata ada jual CD record kefli nyanyi karaoke.. mana ek? =P

22 May, 2006 17:01  
Anonymous Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it buy didrex pill online Face lift 80525 rosacea acnw Cork fishing bobbers Home microdermabrasion on rosacea Commercial+property+insurance+all+risk Used dodge cargo vans entertainment and sports bar association audi a4 gbh renault

16 February, 2007 01:03  

Post a Comment

<< Home