Tuesday, May 17, 2005

The love trainer

Suami saya pergi outstation selama 3 hari ke tasik kenyir.

So, 3 hari ini menjadi malam2 yg sunyi :D although my anak2 sering bergurauan or bercakaran among themself. hehe. Bila semua sudah tidur, sunyilah balik.Itupun setelah memaksa suruh tidur awal. Esok pagi pulak another task utk mengejutkan mereka dari tidur.It was not an easy job, gua cakap lu.Azizi my son,beriya lah pasang alarm. Tapi bila alarm berbunyi sebelah telinga pun dia boleh tak sedar.hmmmmm

I take this opportunity to read my first novel, the love trainer.OMG. I can't let go. Mata dah kecik tapi nak jugak baca.Its quite an interesting story.Sampai pukul 3 lebih I decided to stop. Baru terlelap tetiba bunyi alarm. Biar betul, rasa macam baru 5 menet saja.

So, again denagn mata yg layu , mengejutkan my anaks2.After semua sudah berangkat ke sekolah, saya pun mandi and than, set my alarm n tidur balik.hehe Terlajak sampai pukul 8.30am

Inilah bahana tidur lambat. My eyes still swolen until now.Cemana ek org seperti rem boleh tidur lewat setiap hari.The most saya tidur lambat pun dlm pukul 1 pagi selalunya. kena jaga tidur ni.Nak awet muda. :D

Ermmm, I will tell the sinopsis laterrr.

3 Comments:

Blogger sempoii said...

tido sorang yer kak? tee hee hee..

18 May, 2005 09:03  
Blogger aidids said...

abg poii nak temankan tidur ker. erkk kang cik sherry merajuk plak ek.

18 May, 2005 09:32  
Anonymous cik zam said...

sejak mata dah cam nak jadik panda..saya pun paksa diri tido awal...

tp susah la plak nak tido awal..tp kalo tido lambat..mula la tersengguk┬▓ the next day

18 May, 2005 10:45  

Post a Comment

<< Home