Friday, August 19, 2005

Karnival AF3

Image hosted by Photobucket.combutton kefli

Pada konsert akhir AF3 dimana Mawi menjadi juara, yeyyyyy, kita org jaga booth fc.Astro sediakan booth utk daftar fans. Me, mama n Leo telah bertungkus lumus menjaga booth Kefli. Mula2 nya suam2 gaklah. Our booth was located just besides Mawi, apalagi, cam rasa lengang gaklah psl semuanya bertumpu di sanaaaa.
Anyway, bila ramai orang mula berkunjung ke tapak karnival,maka booth kami pun dikunjungi oleh ramai oranglah.:D yeyyyyy lagi.

Image hosted by Photobucket.comafundi Kefli


Penat juga melayan peminat2 cilik Kefli ni.Barulah tahu dari mana datangnya votes untuk Kefli ni. Rasanya mostly teenagers or early twenties adn tak lupa gak mak2 budak cam ahkak ni. ;)) Oh yer, kami juga ada menyediakan package merchandise to attract fans.You pay RM35, you get 6 items including T-sirt.

Image hosted by Photobucket.comramainyerrrr

Since we all tak bawa banyak stok, we open the registration by just filling up the forms and we do follow up. Sesiapa yang berminat, boleh dtg for the merchandise.Bagi fans yg beli package ni, secara tak langsung akan berpeluang untuk menghadiri aktiviti2 yang bakal di adakan.Berbaloi yewww.Untuk keterangan lanjut sila layari ke Kefli fan club

Ok. Ni ada beberapa gambar taken masa karnival tersebut.Enjoyyy.Praaapp!!!


Image hosted by Photobucket.comjulie,me mak kefli n mama


Image hosted by Photobucket.comkempen jgn tak kempen


Image hosted by Photobucket.comkad ucapan peminat kepada kefli

7 Comments:

Blogger sikapitan said...

Oh kak Aidid..lepas AF terus senyap yerrrrr...bila boleh dapat jumpa ni?Semangat Kak Aidid menyokong Kefli akan diingati.

Ada projek baru kak...

http://senikami.blogspot.com

Kena promosi macam dulu balikkk...ahhaha...wasalam

21 August, 2005 00:05  
Blogger waiem said...

huhuhu akhirnyeee bersih gak sawang² itewww...prappp!!

23 August, 2005 15:47  
Blogger aidids said...

muahahahaha. Kita jumpa jemaat malam ni yer dik kapitan.
ahkak wai em,salah lah ejaan tu,
praaapp!!!. :D

23 August, 2005 18:31  
Blogger shay said...

wahhh ramainye yg sign..kalau tgk kat konsert cam akak sorang jek penyokong....wahh silent voters

09 September, 2005 13:10  
Blogger sempoii said...

zalimnya ko shay bagi stetment tak henggat tu..huhu..

All the best to Keplinyer Fan klab!

09 September, 2005 13:36  
Anonymous Rem said...

Aidid, jangan lupa buat ulasan album Mawi ke, Keifli ke.. barulah peminat sejati namanya. :)

11 September, 2005 06:20  
Anonymous Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on!
»

12 August, 2006 20:16  

Post a Comment

<< Home