Thursday, August 18, 2005

Praaapp!!!

Image hosted by Photobucket.com

Woooooo, penangan AF3 kali ni lebih dasat dari AF seblom2nya lah.
Hmmmmmm. Memang memula tak nak terlalu 'aktipkan dirimu' sgt. Apakan daya terjebak jua. hehe
Pada mulanya ramailah beranggapanmu, akak akan memilih Reza as my favourite since my taste seblom ni mesti yg berambut panjang dan suara ala-ala kadar.:D
Sekali ni,dah tersangkut hati pada adik yg kiut miut berbibir merah itu. Praaapp!!!

Almost every week pergi tengok konsert live di stadium . Siap dengan banner lagi.Errr masuk tv,sok khabar n majalah bagai. ;))

Image hosted by Photobucket.com


Sampailah di konsert ke 7, mak kefli tegur personally bertanya yg akak ni kawan kefli ker. :D So, bermula dari situ, terjebak lah lagi fan club2 ni.Met with his sister yg kiut miut.

Image hosted by Photobucket.com

Ok. bersambung ke episod yang lain nanti. praaapp!!!

3 Comments:

Anonymous Rem said...

Che Aidid kita nih.. bila ler nak update. Balik-balik datang kat sini, asyik terkasima yang itu-itu jugak! :)

06 September, 2005 01:33  
Blogger syamsul said...

Sungguh berbakat adik Kefli ni yee
*KA saya dah jengok dan komen* hohohoho

07 September, 2005 17:21  
Blogger aidid5 said...

muahahaha Rem, I sibuklah ngan Kefli. hihihi.
Bahan ada byk. Nanti I updet. rajin2 lah jenguk ek. :D

Eleh vad, kalau tak ckp ada gambar julie, mao tak jenguk setahun kan.

07 September, 2005 17:28  

Post a Comment

<< Home