Wednesday, September 14, 2005

Aksi - aksi Kefli

Aksi-aksi Kefli ni di ambil oleh Azizi,my son dan diedit oleh my adek :D semasa Kefli datang ke rumah mama untuk sessi pendaftaran ahli kefli fc, F.C.O.K atau dalam kata penuhnyer - 'Fans Connection of Kefli'.

Image Hosted by ImageShack.us
Kefli dgn gaya panjat tiang.

Sekali lagi, sekiranya mao jadi ahli F.C.O.K, bayar RM35 dan kita beri 6 barang termasuk tshirt.Berbaloiii!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Merahnya bibir ittew

So kepada yang berminat sila-silalah melawat ke F.C.O.K

Image Hosted by ImageShack.us

11 Comments:

Blogger shay said...

Wahhhhhhhhhhhhhh ensemnyeaaaaaaaaa..merahnye bibir ittew *drools*

14 September, 2005 13:08  
Anonymous nart said...

kA, tulisan kasi warna lain..susah nak baca posting kat sini..huhuhu

14 September, 2005 14:23  
Blogger aidid5 said...

erkkk tulisan nak kaler apa plak. background ni sure abg pinky suker. :D

14 September, 2005 14:52  
Blogger blueleon said...

comei giler..hee hee

19 September, 2005 01:02  
Anonymous Anonymous said...

ka,tulisa kasi warna mera..blh tak?..ini kira pendapat la..

07 December, 2005 01:58  
Anonymous Anonymous said...

ka,saya sokong la..wrna merah..sure abg kefli suke punyer..

07 December, 2005 02:00  
Anonymous Anonymous said...

yeeeee,sya pun nak wrna merah la...klau boleh..kasi merah,putih dn hitam...ok?..

07 December, 2005 02:02  
Anonymous Anonymous said...

kak,saya dri brunei..jauh2..hnya hndak menyokong..spaya mnjadi wrna merah dn hitam..sampaikan la..hajat saya..ok?..

07 December, 2005 02:06  
Blogger keflikah said...

kkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeffffffffffflllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!iiiiiiiiiillllllllloooooooooooovvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
saya sokong wrna merah dan itam..................................................................

07 December, 2005 02:08  
Anonymous Anonymous said...

What a great site Foramt memory card mmc Fitness centers in cheshire ct new cannan in ketosis but still losing weight 1994 mazda b4000 pick up

14 February, 2007 21:53  
Anonymous Anonymous said...

Keep up the good work »

21 February, 2007 23:57  

Post a Comment

<< Home