Friday, February 02, 2007

Tahun 2007

Wah lamanya tak meng update.

Banyak tul peristiwa berlaku, ada sedih, ada gumbira, ada yang expected ada yang unexpected.

Pokoknya macam-macam ada.

Buat permulaan, menjelang je tahun baru syarikat akak bertukar nama baru, nama pun ada ala-ala cicak mann. huhu

Bukan itu saja yang tukar, opis pun berpindah ke building baru, jadinya nombor telefon pun bertukar lah kan.

Tambah lagi, nombor telfon bimbit akak pun tak kalah nak gak tukar bersama-sama hand set baru, huhu. Err bab-bab tukar nombor hp ni perkara biasa je lah bagi akak kan. hahahaha

Apa lagi yer yang tukar?

Orangnya tetap sama walaupun dah masuk abad dot dot dot.syyyyhhhh

Bagi amejing race tahun ni pula di mulakan dengan cuti-cuti ke bandung dan jakarta ya ibuk-ibuk dan bapak-bapak. Nantilah saya cuba uploadkan gambar.

*Nota buat abg poi, woittt gambar dia yang paling banyaknya,huhu. Akak dah cuci tau, bila mao buat sessi tengok-tengok gambar ni.*

Dan buat bulan pertama ini juga buat pertama kali akak telah menjoin adik stalker ini pi ke konsert 'ujan'. Waduh best bangat.Konsert sejam setengah begitu rancak sekali sampaikan akak risau takut dia pengsan kepenatan.

Memang lah tak tau apa dia nyanyikan kecuali ada beberapa lagu ada sarikata dia terpapar kat skrin.Tapi tengok muka dia,senyuman dia, lengan dia, hahaha dan ligatnya dia menari memang terpukau. :D

So, akak nak ucapkan selamat tahun baru dan selamat maal hijrah.

Selamat hari lahir kapada mak tercinta dan my own son, aidid, hepi birthday, mmuah mmuah.

Buat suami tercinta, I love u more, buat anak-anak ku, umi sayang semua, buat kawan-kawan dan member tenet, jum lah pi golek dan bila nak buat amejing race lagi. huhu. Oh ye tahniah pada joe jer dan zabrina. U make us proud!

Dan juga pada my twin, I 'll be there for you. ;)

Yezzerrrr .....

5 Comments:

Blogger syamsul said...

Ni kira update sekali harung untuk tahun 2007 ke kak?

*kaburrrrrrrrrrrr*

02 February, 2007 15:31  
Anonymous orgkampung said...

akakkkkkkk.....ni je ke?..igtkan dah kat setahun..kira berjela2 la....alaaaaa...takat ni...saya pun leh buat selalu hehehe....jum amejing race lagi...ke manchester kita? hahahaha...impian perlu ada untuk usaha mencapainya..betul kan...selamat tahun baru juga....maal hijrah belum abis lagi...mari kita bubur asyura ramai2 hahaha..

02 February, 2007 15:41  
Blogger aidids said...

woitt ni baru mukadimah ler dik non. huhu.Kasik can ler mek womap dulu.

jum jum meh jadik cam zabrina n jor jer tu.huhu. bestnya menang USD 100k. Leh pi sopping sopping dan sopping.

02 February, 2007 16:06  
Blogger waiem said...

hepi niu yer kak...;p hehehe

02 February, 2007 17:00  
Blogger Mika said...

Tania! err.. tahniah kerana berjaya buat entry baru!

03 February, 2007 01:54  

Post a Comment

<< Home