Monday, September 19, 2005

Connection with Kefli - the event

Image hosted by Photobucket.com

Majlis perjumpaan dengan fans Kefli dan pelancaran fan club serta website n official t shirt n cap telah berjaya di adakan seperti yang dirancang pada 17hb September 2005 yang lepas.

Setelah merancangnya selama seminggu lebih,akhirnya berbaloi juga.Of course I won't say that ia berjaya perfectly but than mana ada majlis yg sempurnanya kan.Ada juga lah yg terkilan n I feel we should do better but than overall I'm happy and satisfied.

Image hosted by Photobucket.com

Yang ketaranya, the room is too small for the number of people yg datang and I feel sorry for them. So, bila dah ramai and ruang yang kecil, so suasana akan agak tidak selesa kerana agak panas dan nak bergerak pun agak sukar.

It's our faultlah pasal mama and ayah dah suruh we all cek tempat tu dulu tapi kerana kesibukan dan kesuntukan masa this thing being ignored without noticing.*Ralat* Saya minta maaf kat mama sekiranya terasa dengan entry ni.There is nothing wrong with the place overall only that we should have it at a bigger place or lessen the people.Tanpa mama's help in finding the place there will be no event at all.

The PA system and the mc can do better to make the event much more livelier but thanks to faiz yang telah menyelamatkan keadaan.

And the rest, I feel happy because semua AJK telah menjalankan tugas mereka dengan baik sekali walaupun terpaksa berdiri dan yang bagusnya mereka ini tak payah di suruh, infact they come to me and offer the help. :D

Leo the president dengan rambut teknik rebondingnya,*wink* have done her role as the president and I'm proud of her.

Kefli as the 'man of the day' telah muncul dengan bergayanya dan telah melayan semua yang hadir.And you know what, even my husband praise him when he sing "ratuku'. I personally proposed him to sing this song since he did it very well masa di rakaman konsert reunion yang lalu.Terkasimaa yeww.:D

Image hosted by Photobucket.com
Kefli with his mother walking towards me. :D

Ok guys. I'll post entry on the event on the extended version later.

ps. Telah lahirlah seorg bintang baru yang bakal menandingi adam di kefli's gath tersebut. aha tak tau... rangkap kedua rangkap keduaaaa.

6 Comments:

Anonymous Rem said...

Si Kefli ni bila dah tengok betul-betul, cun dan cute juga ya. Patut la ramai minah-minah dok ngundi dia. Masa dok kat AF, tak ada la nampak cute pun.

Tapi yang tak tahan tu, mak dia siap berkepit lagi. :) Aduhai Makcik Kiah oooii.. sudah-sudah la tu. Anak pun dah besar panjang. Tak payah nak 'kepit-kepit' sangat. Kalau anak pompuan tu lain la. Ni anak bujang teruna. Biar la dia dok merewang ligat sikit. Kang orang tak 'take serious' pula nanti..

Aidid, cam mana nak order album si Kefli ni? Saja nak cuba dengar. Kut-kut boleh padankan dengan album Amylea (saya dah order dah melalui kawan). Album si Mawi World tak beli pula. Biarlah orang lain beli. Kesian pula si Amylea dan Kefli.. tak ada orang nak beli album diorang, kan. :)

Kawan Aidid yang "I'm cominggggg!" tu.. sorry la. Main-main jer! :)

20 September, 2005 01:31  
Blogger aidid5 said...

Hehe Rem, minah-minah tu dah prasan kekiyutan kefli dari konsert prelude lagi.To me he can sing and he can sing very well indeed.
But his selection of song given not really suits him and when he got songs yg dia tak suka he did not try to make it all out cam mawi. Tu saja bezanye. mawi also got a few song he don't like actually but he try his best.
Eh mana ada mak dia kepit anak teruna dia tu. Tu dia org tgh berjalan menuju ke restaurant tu. Saya jaga bah. pendaftaran tu yg ckp walking towards me.:D

Freddy fernandez ckp ada nak buat gak album compilasi kefli. Tah ler.Tapi dia baru rakam single dari ajai utk di masukkan ke album evo - combinantion of a few finalist in one album. all are new songs.
they also will make one album raya - 12 finalist ada 4 lagu baru rasanya.

20 September, 2005 11:05  
Anonymous edryna said...

kak aidid cepat2 buat extended version..x dpt pergi gath kefli coz ada hal on that particular day..

hope kefli will success in future..

20 September, 2005 15:29  
Blogger aidid5 said...

ok ed. dah update. sila refresh. :D

20 September, 2005 19:50  
Anonymous Anonymous said...

This is very interesting site... » » »

22 February, 2007 03:29  
Anonymous Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. http://www.caribbean-cruises-4.info/Purpleandwhiteflowers.html 2002 toyota tundra access cab 4x4 what is patanol Generic+cialis free baccarat game Land rover michigan Antidepressants and dot physical Lifetime hepa filters Fiat stilo multi wagon indicator light Duke health and fitness but gps car navigation car navigation systems on ebay Fast cash sport 401k withdrawal tax solutions Free xxx paris hilton Black card jack playing

03 March, 2007 05:45  

Post a Comment

<< Home