Wednesday, September 14, 2005

Connection with Kefli

Image Hosted by ImageShack.us

Well guys,Kefli's first gathering is around the corner.Anyone interested to join, please inform me. Limited places only since we want it to be very casual and memorable and Kefli can mingle around with his fans.


ehemmmmm, saya ajk yeww


See you there. praaapp!!!

14 Comments:

Anonymous Anonymous said...

This is a excellent blog. Keep it going. Don't miss visiting this site about how to buy & sell everything, like music on interest free credit; pay whenever you want.

14 September, 2005 12:58  
Blogger aidids said...

Thank you anonymous.Do drop by.But I'm not that rajin to update this blog frequently though. :D

14 September, 2005 13:14  
Blogger waiem said...

i'm comingggggggggggg

14 September, 2005 14:42  
Blogger sikapitan said...

Hehehe..semoga sukses dalam segala yang dirancangkan:)

wasalam

14 September, 2005 22:33  
Blogger rosnisa said...

kirim salam ngan kepli the red lips..:)

15 September, 2005 09:10  
Blogger mahaza said...

kalau taun depan buat birthday gath, nak join boleh tak sbb oang umah punya birthday sejibik - 11 April

16 September, 2005 10:57  
Anonymous Lambadaera said...

Kak Aidid... Bila nak post msg kat YG dan Forum FCOK... nak dgr gak apa pandangan Kak Aidid..

16 September, 2005 20:53  
Anonymous Rem said...

"waiem said...
i'm comingggggggggggg

14 September, 2005 14:42"

Opppss, do you have to tell the entire world that you just had an orgasm? :)

Aidid, canggih manggih jemputan si Keifli. Hmm, really ada taste gitu! Tapi napa jemputan tu in English? Peminat Keifli ni semua urban ker? :)

16 September, 2005 22:19  
Blogger blueleon said...

aidid...tgh pikir aper tu ek? hee hee..i know wat ur thinkiing....ha ha x tauuu...i'm also thinking the same ;P

19 September, 2005 01:58  
Blogger aidid said...

Thanks u ols kerana menjayakan gath bersama2 saya bagi yg hadirlah.

Hepp Rem,malu kawan saya tu lah.:D

Saja suka2 buat invitation in English,Rem.
Peminat dia mostly dr golongan teenagers n ada ramai gak
20ish and 30ishh mcm saya. :D urban funky sumer ada. :D

Lam,nanti akak masuk ek. penat buat gath ni cam buat kenduri kawen ajer.huhu

Leo, u know what I know or knew.

Nanti sat lagi updet recaps of the gath. tungguuuuuu. Pepagi senin bz arrr.boss asik kacau ajer.
praaapp!!!

19 September, 2005 11:27  
Blogger aidid said...

mahaza, insyaAllah will invite anyone yg interested to joinlah.
Banyak lagi aktivity to be arranged.Thank you for dropping by.
Elkapitan, thank you for the doa.
Ros,mmg merah bibir ittew. :D
wai em, nx time kuo,ikut pesanan org tua2 jgn ckp. huhu

19 September, 2005 11:30  
Blogger aidid said...

Thanks u ols kerana menjayakan gath bersama2 saya bagi yg hadirlah.

Hepp Rem,malu kawan saya tu lah.:D

Saja suka2 buat invitation in English,Rem.
Peminat dia mostly dr golongan teenagers n ada ramai gak
20ish and 30ishh mcm saya. :D urban funky sumer ada. :D

Lam,nanti akak masuk ek. penat buat gath ni cam buat kenduri kawen ajer.huhu

Leo, u know what I know or knew.

Nanti sat lagi updet recaps of the gath. tungguuuuuu. Pepagi senin bz arrr.boss asik kacau ajer.
praaapp!!!

19 September, 2005 11:32  
Blogger aidid said...

uik. terseksited post dua kali plak. Sib baik blog sendri. :))

19 September, 2005 12:17  
Anonymous Anonymous said...

ka,tukar tulisan dia..wrna merah........merah........merah.........merah...............dan....merah...................................................................................

08 December, 2005 03:51  

Post a Comment

<< Home